Πίστη για θετικό αποτέλεσμα

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Ένωση στάθηκε αρκετά καλά στο Μακάρειο απέναντι στη Δόξα, δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ, όμως έφυγε με την ήττα.

Πάντως η εικόνα της ομάδας έδειξε πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία και αυτό θέλουν να το πιστοποιήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ανόρθωση.

Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με την «κυρία» είναι μεγάλος, όμως το κλίμα στο Παραλίμνι είναι θετικό και πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Σίγουρα ένας αστάθμητος παράγοντας είναι η αλλαγή προπονητή στην Ανόρθωση, κάτι που ο κύριος Πάους πρέπει να αντιμετωπίσει με κάθε σοβαρότητα.

Ο νέος προπονητής της προσεχής αντιπάλου της Ένωσης, έχει τη φήμη πως αρέσκεται στο επιθετικό παιχνίδι.

Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως η ΕΝΠ έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (έχει δεχτεί 13 γκολ), προβληματίζει τον προπονητή της, όμως πιστεύει πως θα βρει τον τρόπο να το αντιμετωπίσει.

Στα αγωνιστικά ο κος Πάους θα έχει διαθέσιμους τους Εκίθα και Ουντόζι, ενώ επέστρεψαν και οι διεθνής Πίττας, Φράγκου και Αμπαρτζουμιάν.

Αντώνης Κατσαρός

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!