Έτσι λειτούργησε τότε ο Σωφρόνης… (Δυνανό στραυρόλεξο)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Με βάση τις δύο σίγουρες σοβαρές απουσίες των Γιούστε και Μπρου που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν βασικοί, την ανετοιμότητα του Σαρδινέρο και το γεγονός ότι πέντε του βασικού κορμού ήταν διεθνείς (Παπουλής, Βασιλείου, Στυλιανού, Καραγιόλ, Σκέμπρι) και θα κάνουν ουσιαστικά μόνο μια γεμάτη προπόνηση, η 11αδα του Απόλλωνα ενόψει Ερμή μόνο σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες μπορεί να χαρακτηριστεί.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά σε ποιους θα δώσει φανέλα βασικού και ποιους θα αφήσει στον πάγκο ο Σωφρόνης.

Πάνω κάτω τα δεδομένα με τους διεθνείς είναι τα ίδια (όχι ακριβώς) όπως και στην προηγούμενη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, η διαφορά έγκειται στους τραυματίες.

Με αφορμή όλα αυτά αξίζει να θυμίσουμε την 11αδα κόντρα στην Πάφο που ήταν και το πρώτο παιχνίδι του Απόλλωνα στο πρωτάθλημα.

ΤΟΤΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΟ 5-1 ΕΠΙΑΞΕ Ε ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ:

Βάλε, Πέδρο (Στυλιανού 70′), Ρομπέρζ, Γιούστε, Βασιλείου (Σουμάχ 46′), Χάμπος (Μάρκοβιτς 46′), Σακέτι, Περέιρα, Σαρδινέρο, Ζελάγια, Μάγκλιτσα.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ