Αρντά και άλλοι Τούρκοι ποδοσφαιριστές ύποπτοι για το πραξικόπημα κατά του Ερντογάν!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Για βοήθεια και ενίσχυση της οργάνωσης FETÖ, που λέγεται ότι υποκίνησε το πραξικόπημα κατά της Κυβέρνησης Ερντογάν στην Τουρκία το καλοκαίρι του 2016, φέρονται να είναι ύποπτοι οι Αρντά Τουράν, Εμρέ Μπελόζογλου, Μπουλέντ Κορκμάζ και Οκάν Μπουρούκ!

 

 

Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, τα βάσανα του Αρντά Τουράν δεν σταματούν στους μπελάδες που προκάλεσε με την επίθεση σε δημοφιλή ποπ τραγουδιστή της Τουρκίας και την οπλοκατοχή, αφού φέρεται να εμπλέκεται και στο θέμα του πραξικοπήματος που έλαβε χωρα στη γειτονική μας χώρα, το καλοκαίρι του 2016.

Ο Τουράν, μαζί με τους Εμρέ, Κορκμάζ και Μπουρούκ ερευνώνται από τον επικεφαλής της Εισαγγελίας της Κωνσταντινούπολης και οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν οι υποψίες που υπάρχουν για τους ποδοσφαιριστές είναι βάσιμες.

Παλαίμαχοι Τούρκοι ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συμμετοχή στην οργάνωση FETÖ και αυτό έχει σκορπίσει τις υποψίες για λίστα παικτών που έχουν ενσωματωθεί στους υποκινητές του πραξικοπήματος…

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!