Με το μυαλό αφοσιωμένο στη Μακάμπι Χάιφα και με την πεποίθηση ότι μπορεί να φύγει με τη νίκη από το «Σαμί Οφέρ» κατέφθασε στο Ισραήλ το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή του Παναθηναϊκού.
Το «τριφύλλι» είναι έτοιμο να… ανθίσει ξανά σε μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά, η οποία θα αποτελέσει συνέχεια της επικράτησης 2-0 επί της Βιγιαρεάλ πριν από δυο εβδομάδες στο ΟΑΚΑ.
Η αποστολή της ομάδας κατέφθασε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα στο Τελ Αβίβ, ενώ στη συνέχεια μετέβη οδικώς στη Χάιφα όπου θα διεξαχθεί το ματς, με τον Αϊτόρ, τον Σπόραρ και τον Βαγιαννίδη να ακολουθούν την αποστολή, όπως είναι οι κεντρικοί αμυντικοί Γιώργος Σιδεράς και Γιώργος Προδρομίτης, αλλά και ο σέντερ φορ Μπιλάλ Μαζχάρ.
Ο λόγος είναι αφενός ότι το «τριφύλλι» έχει έλλειψη στα στόπερ λόγω τραυματισμών ενώ ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ βρίσκεται εκτός λίστας. Άρα, αν δεν παίξει ο Σπόραρ δεν υπάρχει άλλος επιθετικός για τον πάγκο, πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδη.
Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος μάλιστα θα συμπληρώσει και 100 επίσημα ματς στον πάγκο, είναι κατάλληλα προετοιμασμένη και γνωρίζει ότι η νίκη θα δώσει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, μιας και την ίδια στιγμή στην Ισπανία η Βιγιαρεάλ θα αντιμετωπίζει τη Ρεν σε μια αναμέτρηση όπου οι όποιοι χαμένοι βαθμοί θα ωφελήσουν τον Παναθηναϊκό.
Θυμίζουμε ότι σήμερα στις 18:15 θα διεξαχθεί και η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Φώτης Ιωαννίδης.