Δενδρύλλια μαριχουάνας στο γήπεδο της Πενιαρόλ (VIDEO)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Δενδρύλλια μαριχουάνας έχουν φυτρώσει στο γήπεδο της Πενιαρόλ, “Estadio Campeón del Siglο” και το video οπαδού της ομάδας του Μοντεβιδέο έχει γίνει viral.

Viral έχει γίνει το video που τράβηξε οπαδός της Πενιαρόλ και στο οποίο φαίνεται δενδρύλλιο μαριχουάνας να έχει φυτρώσει στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ομάδας του Μοντεβιδέο, “Estadio Campeón del Siglο”.

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Ουρουγουάης δεν είναι το μοναδικό δενδρύλλιο, καθώς κι άλλα έχουν φυτρώσει κι αναπτύσσονται στο γήπεδο των “αουρινέγκρος” (παρατσούκλι της Πενιαρόλ). Τονίζεται, ωστόσο, ότι τον Ιούλιο του 2017 η χώρα της Νοτίου Αμερικής έγινε η πρώτη παγκοσμίως που νομιμοποίησε την πώληση της μαριχουάνας μέσω φαρμακείων εντός των συνόρων της.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!