«Χτίζουμε χαρακτήρα, DNA»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου Ραν Μπεν Σιμόν έδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής για την  προσπάθεια χαρακτηρίζοντάς τους «πολεμιστές».

Για τον αγώνα: «Είπα στους παίκτες πως ίσως χάσαμε κάτι μικρό αλλά κερδίσαμε κάτι μεγάλο. Χτίζουμε χαρακτήρα, DNA. Δεν είδα την ομάδα να παίζει έτσι. Δεν είμαι τυφλός, είδα πως έπρεπε να είχαμε λίγη περισσότερη ποιότητα. Είναι παλαιστές, πολεμιστές οι παίκτες μου. Με τέτοιες εμφανίσεις παίρνει αξία η ομάδα και έδωσαν τα πάντα. Βλέπεις τον Πιέρο να έρχεται από τη Δανία και να δίνει πάνω από το 100%, τον Αρτυματά, τον Μερκή να μην πω όλα τα ονόματα. Μεγάλο σεβασμό σε αυτά τα παιδιά».

Για το πώς τους έδωσε κίνητρα: «Μετά τα παιχνίδια κάνουμε συναντήσεις και πριν τον αγώνα τους είδα. Αντί να τους κάνω βίντεο και τακτική παίξαμε ένα παιχνίδι. Πιστεύω πως αξίζουν καλύτερης μεταχείρισης, έχουν τόσα πολλά να δώσουν. Πρέπει να τους πείσουμε και το κάναμε να δώσουν το είναι τους και να γεμίσουν περηφάνια τους Κύπριους παίκτες».

Για το αν γεμίζει περηφάνια η εικόνα: «Νιώθω κι εγώ περήφανος».

Για τη συνέχεια: «Με αυτά τα παιδιά μπορούν να έρθουν καλύτερες μέρες και να πετύχουμε τα όνειρά μας».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΛΟΒΕΝΙΑ:

ΤΑΣΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ/ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ «Η ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ»

&

ΑLFA PIZZA CYPRUS

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!