Τρέξε στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας με την Stoiximan Running Team!

Η Stoiximan Cyprus, πιστή στο κοινωνικό της έργο και στην προσφορά της στην κοινωνία και τον άνθρωπο, στηρίζει για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχήματος στην Κύπρο, «τρέχει» και στον Μαραθώνιο! Η Stoiximan Running Team έχει ξεκινήσει ήδη… προετοιμασία για τον Μαραθώνιο για να είναι πανέτοιμη στις 18 Νοεμβρίου και περιμένει όλους εσάς για να γίνουμε μία μεγάλη παρέα και να τρέξουμε όλοι μαζί!

Προλαβαίνεις κι εσύ να λάβεις μέρος στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Λάρνακας και να στείλεις το μήνυμα του ευ αγωνίζεσθαι και του ομαδικού πνεύματος.

Οι εγγραφές στην Stoiximan Running Team ξεκίνησαν και μπορείς κι εσύ να μπεις στην ομάδα με ένα κλικ! Χρειάζεται απλά να κάνεις την εγγραφή σου στον ακόλουθο σύνδεσμό: https://www.iroes.gr/stoiximan-running-team-gine-melos/

Η Stoiximan επεκτείνει την ευρεία κοινωνική της δράση και παράλληλα με την ενεργή συμμετοχή της στον Radisson Blu Larnaka International Marathon, στηρίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Διεθνή Ανθρωπιστικό και Ανεξάρτητο Οργανισμό Hope For Children, ο οποίος ασχολείται με την ανθρωπιστική και αναπτυξιακή πολιτική, σχετικά με την υπεράσπιση και την προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Η Stoiximan Cyprus συμμετέχει και φέτος στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και… βάζει στοίχημα πως θα είσαι κι εσύ εκεί!