Τερματοφύλακας έτρεξε στο ημίχρονο να πάρει το αυτοκίνητό του για να μην το σηκώσει ο γερανός! (vid)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο γκολκίπερ της Dulwich Hamlet, Πρέστον Έντουαρντς, άκουγε γι’ αρκετή ώρα από τα ηχεία του γηπέδου της ομάδας του κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας, πως το αυτοκίνητό του εμπόδιζε. Ενημέρωσε έναν οπαδό πίσω απ’ την εστία πως ήταν δικό του για να μην το σηκώσουν και στο ημίχρονο έτρεξε για να το μετακινήσει!

 

 

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στα καλύτερά του! Ακόμα κι αν αυτό συνέβη σε παιχνίδι απέναντι σε σύλλογο της Premier League.

Ο τερματοφύλακας της Dulwich Hamlet, Πρέστον Έντουαρντς, έκλεψε την παράσταση με αυτό που συνέβη, αφού αγχώθηκε μην του πάρει ο γερανός το αυτοκίνητο!

Από τα ηχεία του γηπέδου ακουγόταν πως ένα όχημα εμπόδιζε κι όταν διαβάστηκαν οι πινακίδες, ο Έντουαρντς κατάλαβε πως βρέθηκε σε μπελά. Αρχικά ενημέρωσε έναν οπαδό πίσω από την εστία του ώστε αυτός με τη σειρά του να μεταφέρει πως το αυτοκίνητο ήταν του τερματοφύλακα και θα έπρεπε να περιμένουν για να μετακινηθεί, με τον πορτιέρε να τρέχει στο ημίχρονο ώστε να το παρκάρει σε άλλο σημείο!

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!