Έχουν δρόμο μπροστά τους

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε την ευρωπαϊκή του πορεία από τον πρώτο προκριματικό γύρο με αποτέλεσμα να δώσει μέχρι σήμερα 14 συνολικά παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα της Λεμεσού έχασε σημαντικούς ποδοσφαιριστές την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, εντούτοις κατάφερε να τους αντικαταστήσει επάξια, και κατάφερε για άλλη μια χρονιά να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι γαλάζιοι απόκλεισαν μεγάλες ομάδες στα προκριματικά ενώ στους δυο πρώτους αγώνες στους ομίλους ήταν ανταγωνιστικοί, πήραν ένα βαθμό ενώ στο πρωτάθλημα έχουν το απόλυτο των βαθμών.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή σαφώς και είναι ικανοποιημένος με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και προσπαθεί κάθε παιχνίδι να κάνει ένα μικρό rotation έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του να ξεκουράζονται και η ομάδα να παρουσιάζεται φρέσκια κάθε φορά.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως μόνο δυο ποδοσφαιριστές έχουν το απόλυτο σε λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα, και είναι οι Ρομπέρζ και Βάλε. Ο πρώτος είναι ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής και δεν βγαίνει ενώ ο δεύτερος είναι ο κέρβερος της εστίας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους και να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη. Οι κυανόλευκοι έχουν ψηλούς στόχους την φετινή περίοδο και θα κάνουν τα πάντα για να τους υλοποιήσουν.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!