Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ για τη μεγάλη αναμέτρηση της Εθνικής απέναντι στην Γεωργία (26/03, 19:00) που θα δώσει ένα εισιτήριο για την τελική φάση του Euro 2024.

Η ώρα για τον αγώνα της δεκαετίας έφτασε για την Εθνική Ελλάδας, με το αντιπροσωπευτικο μας συγκρότημα να συγκρούεται το βράδυ της Τρίτης (26/03, 19:00) με την Γεωργία στην Τιφλίδα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες βγουν στον αγωνιστικό χώρο για τη μεγάλη μάχη, ο Γκουστάβο Πογέτ έδωσε στη δημοσιότητα τους 11 παίκτες που θα πάρου φανέλα βασικού και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την γαλανόλευκη στην ιστορική πρόκριση, με τον Ουρουγουανό να επιλέγει τους ίδιους ακριβώς παίκτες που ήταν βασικοί στο 5-0 επί του Καζακστάν στα ημιτελικά των playoffs.

  • Η ενδεκάδα της Ελλάδας: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης
  • Οι αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, Ρέτσος, Ρότα, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γιακουμάκης, Ζέκα, Σιώπης