Τιάγκο για Ναδάλ: «Σε τέτοιες στιγμές βλέπει κανείς πόσο άνθρωπος είσαι…»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Ράφα Ναδάλ δεν το σκέφτηκε και πολύ για να βάλει μπότες και να βοηθήσει στην απομάκρυνση των νερών από τις πλημμύρες που πλήττουν τη Μαγιόρκα, με τον Τιάγκο Αλκάνταρα ν’ αποθεώνει τον συμπατριώτη του για τις ενέργειές του…

 

 

Ο δημοφιλής τενίστας και εκ των κορυφαίων στο άθλημα, έτρεξε να βοηθήσει τους συνανθρώπους του μετά τις σαρωτικές πλημμύρες της Τρίτης και της Τετάρτης στο ανατολικό τμήμα της Μαγιόρκας.

Η εικόνα του με τις γαλότσες και τα εργαλεία τη στιγμή που προσφέρει ό,ση βοήθεια μπορεί στους συντοπίτες του, εννοείται πως ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο, με τον Τιάγκο Αλκάνταρ, να δηλώνει φυσικά πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας σκέφτονται συνεχώς τους πληγέντες και να τονίζει για τον Ράφα Ναδάλ:

«Έχει αποδείξει πόσο σπουδαίος είναι εντός κι εκτός των court όπου αγωνίζεται. Σε κάτι τέτοιες στιγμές δείχνεις πόσο άνθρωπος είσαι και ο Ναδάλ είναι σπουδαίος…».

 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!