«Σοβαρό το θέμα…»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τη σύλληψη του 52χρονου Βόσνιου, όσο αφορά την υπόθεση με τις παρανόμες δραστηριότητες.

Για τη σύλληψη και τα αδικήματα εις βάρος του 52χρονου:
«Πρόκειται για μια αρκετά σοβαρή υπόθεση. Είναι Ευρωπαϊκή Εντολή Έρευνας, ουσιαστικά κάτι που έχει σταλεί από τις αρχές του Βελγίου. Στη βάση του αιτήματος η αστυνομία και το συγκεκριμένο γραφείο, έγινε χθες η επιχείρηση με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Αφορά της πλαστογραφίας, της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, αδικήματα που έγιναν από το 2012-2018. Για το πως εμπλέκεται η Κύπρος στο θέμα, είναι ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο βρίσκεται στην Κύπρο. Το σημαντικό είναι η παρουσίασή του 52χρονου στο διακαστήριο. Πρόκειται για αδικήματα τα οποία έχουν διαπραχθεί στο Βέλγιο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι που να αφορά την Κύπρο».

Για το αν υπάρχει κάτι που να αφορά αγώνες κυπριακού ποδοσφαίρου:
«Για το κυπριακό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει κάτι μέχρι στιγμής που να δικαιολογεί είτε που να συνδέεται με το δικό μας το ποδόσφαιρο. Συνεχίζονται όμως οι έρευνες και τα δεδομένα αλλάζουν. Αν υπάρξει κάτι και να δείχνει άτομα που να εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, θα εξεταστεί».

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!