«Η πίεση είναι μέρος της δουλειάς μου…» (pics)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε τον νέο προπονητή της ομάδας Πάολο Τραμετσάνι και τον ποδοσφαιρικό διευθυντή Ντομένικο Τέτι, σε διάσκεψη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο «PARIMATCH ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ» με τους δύο Ιταλούς να δίνουν το στίγμα για την επόμενη μέρα των Γαλαζοκίτρινων της πρωτεύουσας.

 Ο Πρόδρομος Πετρίδης αρχικά ανέφερε ότι σήμερα είναι η παρουσίαση προπονητή και τεχνικού διευθυντή και σε μεταγενέστερο στάδιο θα πραγατοποιηθεί συνέντευξη Τύπου εφ’ όλης της ύλης για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ.

«Τον τελευταίο καιρό έχετε ξεφύγει μερικοί από εσάς, αν σας μπορώ να σας αποκαλέσω φίλους. Με τη πρόσληψη του κ. Τέτι επιλέγουμε έναν άνθρωπο που μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις ανάγκες του ΑΠΟΕΛ.  Ο κύριος Τέτι και ο νέος προπονητής γνωρίζουν πολύ καλά ποιο είναι το ΑΠΟΕΛ και τι στόχους έχει. Επιφυλάσσομαι σε δημοσιογραφική συνέντευξη εφ όλης της ύλης και τότε θα τοποθετηθώ».

Ντομένικο Τέτι:«Να με συγχωρέσετε που δεν μιλώ τα ελληνικά. Ανυπομονώ να δουλέψω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Θέλω να αποδείξω πως αξίζω αυτή τη ευκαιρία. Θα σέβομαι τη κουλτούρα της χώρας που δουλεύω. Όλα θα αποδειχθούν στο γήπεδο αρα λίγα λόγια και πολλές πράξεις. Όταν ήρθα εδώ μου είπε ο Πρόεδρος να δουλέψω σκληρά. Θα αφήσω το δικό μου αποτύπωμα. Η πρώτη απόφαση μου είναι ο Πάολο Τραμεζάνι. Έχει δουλέψει σε top επίπεδο. Γνωρίζει τι σημαίνει πίεση. Είναι η καλύτερη επιλογή για εμάς. Ένας άνθρωπος που ξέρει να ανταποκρίνεται στη πίεση. Ένας προπονητής που δούλεψε στην Ελβετία και τη Σιον αλλά και στην Εθνική Αλβανιάς.Έτσι όλα κρίνονται στο γήπεδο και εκεί θα τα δείξουμε»

Ποιες είναι οι προτεραιότητες του στο ΑΠΟΕΛ:«Η προτεραιότητα μου είναι ναι βοηθήσουμε όλους. Να δουλέψουμε όλοι, έχω μιλήσει για τον Κωστή στον Πάολο πως πρέπει να μείνει και να βοηθήσει».

Για το ότι ο κύριος Τραμετσάνι είναι άπειρος στον πρωταθληματισμό:«Δεν είναι σημαντικό το cv. Αλλά να δείχνεις μέσα στο γήπεδο. Ξέρει από ποδόσφαιρο και πως διαχειρίζεται τη πίεση. Τον ξέρω τον έχω δει».

Τι θέλει να κρατήσει στον ΑΠΟΕΛ, τι να αλλάξει:«Είμαστε στην αρχή. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Θέλω την καλή οργάνωση, θέλω να βελτιώσω όσους δουλεύουν εδώ. Να βελτιωθεί το σκάουτινγκ τόσο εγχώριο και διεθνώς»

Πάολο Τραμετσάνι: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον Τέτι για την ευκαιρία. Ξέρω πολύ καλά που είμαι. Ξέρω πολύ καλά τους παίκτες που έχω. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα που βρίσκομαι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα. Αυτό έχω κάνει σε όλες τις ομάδες. Θέλω να δώσω στην ομάδα το πνεύμα να έχουμε ψυχή, να παίζουμε σαν μια ομάδα που θα τη χαίρεται ο κόσμος μας».

Για την φιλοσοφία του: «Ο καλύτερος τρόπος για να αρχίσεις είναι να μάθεις την ιστορία της ομάδας. Θέλω να έχει τη κατοχή, ισορροπία και να είναι επιθετική. Θέλω οι παίκτες μου να είναι σίγουροι. Έχω παίξει και διαφορετικά και με τρεις αμυντικούς αλλά τώρα θα συνεχίσουμε όπως ήμασταν.Η πίεση είναι μέρος της δουλειάς μου. Είμαι ευχαριστημένος που έχω 10 μέρες να δουλέψω. Δεν πρόκειται να αλλάξω πολλά».

Για τον αλβανικό αετό που σχημάτισε στο παρελθόν: «Τι θέλεις να σου πω για αυτό. Δεν έχω κάτι να πω. Είμαι εδώ για να μιλήσω για το ΑΠΟΕΛ. Σήμερα είναι φανταστική μέρα για μένα»

 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!