ΚΟΕΑΣ: Προχωρά για διαδικασίες μεταγραφής του Μπατζάβαλη από Ελλάδα σε Κύπρο

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η ΚΟΕΑΣ προχώρησε στις διαδικασίες μεταγραφής του Παρασκευά Μπατζάβαλη από την Ελλάδα στην Κύπρο.

Σχετική αίτηση κατατέθηκε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ΙΑΑΦ, μέσα στα πλαίσια των Νέων Κανονισμών που υιοθέτησε η Διεθνής Ομοσπονδία στα τέλη περασμένου Ιουλίου.

Οι Κανονισμοί προβλέπουν ότι ένας (1) αθλητής για να μεταγραφή από μια χώρα σε άλλη θα πρέπει να περάσει χρονικό διάστημα τρία (3) χρόνια για έχει δικαιώματα συμμετοχής σε Ολυμπιακούς, Παγκόσμιους και Ηπειρωτικούς Αγώνες. Στον Κανονισμό υπάρχουν και εξαιρέσεις που ως εκ τούτου η ΚΟΕΑΣ στηρίζεται ότι θα επιτραπεί η συμμετοχή του Μπατζάβαλης στις πιο πάνω διοργανώσεις.

Όπως είναι γνωστό ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης είναι νυμφευμένος με την πρωταθλήτρια του ύψους Λεοντία Καλλένου και απέκτησε την Κυπριακή Ιθαγένεια στις αρχές Ιουνίου του 2018.

Πρόκειται για ένα από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο στο αγώνισμα του Ακοντισμού με ατομική επίδοση 85.95μ. Τη φετινή αγωνιστική χρονιά βρίσκεται στη λίστα με τους δέκα (10) καλύτερους αθλητές Παγκόσμια με επίδοση 85.46μ.

Ο αθλητής βρίσκεται μόνιμα εγκατεστημένος στην Κύπρο και είναι μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ Λευκωσίας.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!