Επίσκεψη από Πίττα και Παπαδούρη

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας ΑΠΟΛΛΩΝ Παφου/OLYMPIKO πραγματοποιήθηκε χθες ο Τεχνικός Διευθυντής Πάμπος Πίττας και ο Διευθυντής του Σωματείου Αντρέας Παπαδούρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το Σωματείο του Απόλλωνα:

Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με την Ακαδημία ΑΠΟΛΛΩΝ Παφου /OLYMPIKO πραγματοποιήθηκε χθες επίσκεψη από τον Τεχνικό Διευθυντή Πάμπο Πίττα και τον Διευθυντή του Σωματείου Αντρέα Παπαδούρη στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας με την οποία εδώ και 5 χρόνια ο Απόλλωνας έχει μια εξαιρετική από κάθε άποψη συνεργασία.

Οπως ανάφερε ο Τεχνικός μας διευθυντής κ. Πάμπος Πίττας στην σύντομη ομιλία του προς τα παιδιά στόχος της Ακαδημίας Απόλλωνα είναι να έχει συχνή επαφή με τα παιδιά και την πρόοδο τους και όσα από αυτά ξεχωρίζουν, με την σύμφωνη γνώμη των προπονητών τους αλλά και των γονιών τους θα μετακομίζουν στα κλιμάκια στην Λεμεσό όπου θα τους δοθεί η δυνατότητα να αναδειχθούν και να προωθηθούν .

Τέλος ο κ Πίττας ευχαρίστησε τον κ. Γιώργο Πολυβίου για την μέχρι τώρα άψογη συνεργασία.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!