«Δεδομένη η στήριξη στον προπονητή μας»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρίστος Τζιάμπος, μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν την Αθάνατη.

 

Για το κακό ξεκίνημα: «Χρειαζόμαστε να ανεβάσουμε ψυχολογία. Το χθεσινό φιλικό ήταν θετικό για να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι παίκτες που είχαν λιγότερο. Συντηρήθηκε ο αγωνιστικός ρυθμός των παικτών».

Για τον αγώνα με τη Πάφο: «Καλούμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο. Είναι Δευτέρα το ματς και αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι δύσκολο να έρθει, αλλά πρέπει να στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα».

Για τη μείωση του προϋπολογισμού και τις μεταγραφές του καλοκαιριού:«Ποδοσφαιριστές του περσινού κορμού αξίωνε τεράστια ποσά για ανανεώσεις. Εμείς δίναμε 20-30% αύξηση στο μισθό, αλλά αυτοί ήθελαν περισσότερα. Έτσι χάσαμε 5-6 παίκτες που τους θέλαμε να μείνουν και φέτος. Αλλά κάναμε ότι μπορούσαμε. Μας προβληματίζουν τα δυο πρόσωπα που δείξαμε με την ΑΕΛ. Χρειαζόμαστε χρόνο και ψυχολογία για να δέσουμε ως ομάδα».

Για ο θέμα προπονητή: «Είναι δεδομένη η στήριξη μας στον προπονητή της ομάδας».

Για φημολογίες περί αποχώρησης κ. Λόππα: «Δεν ισχύει. Δεν φυγομαχήσαμε ποτέ. Ο κ. Λόππας και σκέψεις να κάνει, δεν πρόκειται να αποσυρθεί. Το πρόβλημα που είχε ο κ. Λόππας ήταν με το φόρτο εργασίας που είχε και με την Προεδρία. Ουδέποτε τέθηκε θέμα να αφήσει την ομάδα».

Για προγραμματισμένο φιλικό: «Στις 16:30 με τον Ονήσιλλο στη Σωτήρα την Παρασκευή».

Για την παρεξήγηση με ΑΕΛ: «Για μας δεν υφίσταται θέμα. Έληξε. Ότι είπε ο προπονητής το είπε για τους παίκτες μας. Δεν υπάρχει κανένα θέμα για μας. Αναλωθήκαμε με θέματα που δεν υπάρχουν».

Για τα αγωνιστικά με την Πάφο: «Πάμε με γεμάτο οπλοστάσιο και εύχομαι να παραμείνουν όλοι υγιείς μέχρι την επόμενη βδομάδα».