Άνοδος στο βάθρο με τραυματισμό

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Ομόνοια ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της για τα αποτελέσματα που είχε η ποδηλατική της ομάδα. Οι πράσινοι κατέλαβαν την 3ηθέση και στις δυο κατηγορίες, έχοντας τραυματισμό και αποχώρηση ενός από τους αθλητές της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα της ομάδας μας σε ένα πολύ δύσκολο αγώνα αφού πρόκειτε για  αγώνα όπου κάθε ομάδα αγωνίζεται με 4 άντρες και 2 γυναίκες οποιασδήποτε κατηγορίας  για τον αγώνα αντρών και γυναικών αντίστοιχα ,με τις υπόλοιπες ομάδες να έχουν στην ομάδα μέχρι και 3 άντρες και 2 γυναίκες ,  η ομάδα μας με έφηβο, νεανίδα , κορασίδα και 3 παίδες ,κατέλαβε την 3η θέση στους Άντρες και 3η θέση στις Γυναίκες .

Η ομάδα μας αγωνίστηκε στους Άντρες με τους Ειρηναίο Δημητριάδη (Έφηβο) ,Κωνσταντίνο Παυλίδη (Παίδα), Χριστόδουλο Νικηφόρου (Παίδα) και Αντρέα Κωνσταντίνου (Παίδα) και στις Γυναίκες με την Δήμητρα Κουκουμά  (Νεάνιδα)και Ελένη Κουκουμά ( Κορασίδα) .

Μεγάλος άτυχος του αγώνα ο Αντρέας Κωνσταντίνου  που λόγο της έντονης βροχόπτωσης κατά την διάρκεια του αγώνα σε στροφή είχε πτώση και τραυματισμό  με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τον αγώνα και να συνεχίσουν οι υπόλοιποι 3 αθλητές μας τον τον υπόλοιπο αγώνα.

Αντρέα η οικογένεια της ποδηλατικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ σου εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επάνοδο στην αγωνιστική δράση το συντομότερο  .

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΘΑΛΑΣΣΑΣ : 99671512
ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ :96471742