Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Πώς να αποκτήσουν ρυθμό οι ομάδες με τόσες διακοπές;
Editorial

Πώς να αποκτήσουν ρυθμό οι ομάδες με τόσες διακοπές;

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Η πρώτη διακοπή ήταν στις αρχές Σεπτεμβρίου, μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, για τις Εθνικές ομάδες. Και η δεύτερη διακοπή θα ήταν λόγω Εθνικών, όπως κάθε χρόνο, τον Οκτώβριο. Φέτος είναι προγραμματισμένη μετά την πέμπτη αγωνιστική που διεξάγεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Μόνο που φέτος ανάμεσα στις δύο καθιερωμένες διακοπές για τις Εθνικές τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, υπήρχε και μία ενδιάμεσα, αυτό το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να διεξαχθεί το Σούπερ Καπ (τη στιγμή που σε όλη σχεδόν την Ευρώπη έγινε και εμβόλιμη αγωνιστική αυτή τη βδομάδα).

Κοινώς, το πρωτάθλημα έκανε σέντρα στις 25 Αυγούστου και μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, όταν θα επιστρέψουν οι ομάδες στα γήπεδα μετά την τρίτη διακοπή του πρωταθλήματος, θα έχουν διεξαχθεί μόνο 5 αγωνιστικές!

Κι αν οι ομάδες που έπαιξαν ή παίζουν ακόμη στην Ευρώπη απέκτησαν κάποιο ρυθμό λόγω και των ευρωπαϊκών αγώνων τους, για τις υπόλοιπες ομάδες φαντάζει πιο δύσκολο να αποκτήσουν το ρυθμό που επιθυμούν, αφού οι συνεχείς διακοπές δεν το επιτρέπουν.

Για παράδειγμα, η ΑΕΛ έπαιξε δύο παιχνίδια πριν την πρώτη διακοπή, άλλα δύο πριν τη δεύτερη και θα δώσει ακόμη ένα πριν την τρίτη διακοπή. Η Ομόνοια που είχε και αναβληθέν παιχνίδι λόγω των υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη θα επιστρέψει μετά και την τρίτη διακοπή έχοντας δώσει μόνο 4 παιχνίδια. Και η Ανόρθωση που ολοκλήρωσε πρόωρα τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της βρίσκεται σε ανάλογη μοίρα.

Οι πολλές διακοπές, βέβαια, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν επηρεάζει μόνο τους «μεγάλους», αλλά και τους «μικρούς» που προσπαθούν να καλύψουν το χάντικαπ με φιλικά παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ