Με τη δύναμη της έδρας της, όπου είναι αήττητη (η μοναδική στο πρωτάθλημα) μετρώντας μάλιστα εννέα σερί νίκες, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (17:00, Primetel) το ΑΠΟΕΛ με έναν και μοναδικό στόχο: την 10η σερί επιτυχία στην «Αρένα» και για να μείνει για 13ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη, ώστε να αυξήσει τη διαφορά από την ομάδα της Λευκωσίας στο +4.
Βαθμολογικά δεν θα σημαίνει πάρα πολλά, θα δώσει όμως τεράστια δυναμική και αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της α’ φάσης, είναι σημαντικό για την ΑΕΚ να καταφέρει να αποκτήσει έστω και μια μικρή διαφορά ενόψει των πλέι οφ…
Ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα δεν υπολογίζει στον τραυματία Τρισκόφσκι και στα δύο νέα αποκτήματα, Χρόμοφ και Αμπουμπακάρι. Ο πρώτος νέος ωστόσο, ο Μαρίν Γιάκολις, θα είναι στην αποστολή, ενώ επιπλέον επιλογή αποτελούν οι Λόπες, Γκαρσία, Μάμας και Χριστοφόρου.
Στα της 11άδας, ο Πίριτς θα είναι στο τέρμα, με Μιλίτσεβιτς-Τόμοβιτς στα στόπερ και μπακ τους Ροσάλες-Γκαρσία. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Λέδες και Πέρα Πονς, στα άκρα οι Γκιούρτσο και Φαράζ, με τον Άλτμαν κι έναν εκ των Λόπες-Ρόμο στην επίθεση.

Ανδρέας Βεντούρης