Μεγάλη απογοήτευση από τον Σωφρόνη Αυγουστή για την ήττα που έφερε το ΑΠΟΕΛ στην 3η θέση.
Η αρχική τοποθέτηση: «Ότι δώσαμε στον αγωνιστικό χώρο, πήραμε. Ήμασταν αδικαιολόγητοι, αφού ξέραμε ότι με νίκη θα κλειδώναμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Η ευθύνη είναι δική μου. Για ακόμη ένα παιχνίδι πληρώσαμε τις αδυναμίες μας. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι αυτή η χρονιά θα είναι παράδειγμα για την επόμενη. Δεν τα καταφέραμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, Αυτό θα είναι το κίνητρο μας για τη νέα χρονιά. Συγγνώμη στον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Θα δούμε τη συνέχεια και την προετοιμασία για μια δύσκολη χρονιά. Ένα μεγάλο συγγνώμη στον κόσμο. Αυτοί ήρθαν εμείς ξεχάσαμε ότι παίζαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι».
Για το αν θεωρείται αποτυχημένη η χρονιά: «Χάθηκαν οι δύο στόχοι και αυτό μας προβληματίζει. Πριν καταλάβουμε τι γίνεται βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θα δούμε τι θα κάνουμε για να ετοιμάσουμε μια καλύτερη ομάδα».
Για το ότι σε ακόμη ένα «τελικό» δεν τα κατάφερε η ομάδα: «Στην πρώτη φάση ο αντίπαλος μας τιμώρησε. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει τη νέα χρονιά. Δεν γίνεται να μας τιμωρεί τόσο εύκολα η κάθε ομάδα. Η ευθύνη είναι δική μου. Θα πρέπει να διορθώσω την κατάσταση μαζί με τη διοίκηση».
Για τα συμβόλαια που λήγουν, αλλά και για αυτούς που έχουν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά: «Θα πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το καλό της ομάδας».