Κλάσνιτς: «Μόνο ο Θεός ξέρει πόσο θ’ αντέξω»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

O Iβάν Κλάσνιτς δίνει καθημερινή μάχη να κρατηθεί στη ζωή και συγκλονίζει με τα λόγια του μέσα από τις αίθουσες των δικαστηρίων.

«Πόσο καιρό θα αντέξω; Μόνο ο Θεός ξέρει…Αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς, ούτε η οικογένειά μου» τονίζει ο Ιβάν Κλάσνιτς, ο οποίος δίνει τη μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Παράλληλα, ο Κροάτης πρέπει να βρίσκεται και στις δικαστικές αίθουσες, μιας και αυτές τις μέρες θα γίνει γνωστό αν θα απορριφθεί ή όχι η έφεση των γιατρών της Βέρντερ Βρέμης. Πρωτόδικα, ο Κλάσνιτς είχε κερδίσει τη δίκη εναντίον του ιατρικού τιμ της ομάδας και η αποζημίωση είχε οριστεί στις 100.000 ευρώ, συν τα ιατρικά έξοδα, αλλά και την απώλεια εισοδήματος όλα αυτά τα χρόνια.  Θυμίζουμε, πως ο Κλάσνιτς έχει υποβληθεί σε τρεις μεταμοσχεύσεις νεφρού ελπίζοντας πως θα καταφέρει να βγει νικητής!

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!