Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Καρολίνας (video)

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Μετά από 7 χρόνια σχέσης ο σπορτκάστερ ∆ηµήτρης Χατζηγεωργίουπαντρεύτηκε την αγαπημένη του, Κύπρια Παραολυμπιονίκη, Καρολίνα Πελενδρίτου.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το τελευταίο Σάββατο του Αυγούστου στον Άγιο Φανούριο στην Κηφισιά.

Η πανέμορφη Καρόλινα, συγκίνησε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό για το πρόβλημα της υγείας της αλλά και για όλες εκείνες τις όμορφες στιγμές που περνά με τον άντρα της.

«Βλέπουμε ταινίες μαζί και επειδή δεν μπορώ να διαβάζω, μου διαβάζει ο Δημήτρης τους υπότιτλους. Δεν γεννήθηκα έτσι. Στα εννέα μου δημιουργήθηκε το πρόβλημα. Μετά επιδεινώθηκε. Ήταν πολύ δύσκολο γιατί ήμουν στο σχολείο. Το έκρυβα το πρόβλημά μου. Όταν ξεκίνησα τον αθλητισμό, μπορεί να μην πήγαινα να φάω με άλλους για να μην τους δω και καταλάβουν. Ή δεν θα ζητούσα βοήθεια ποτέ.
Μετά στη μετάβαση δεν ήθελα να πάω στους Παραολυμπιακούς γιατί έλεγα ότι θα αποδεχτώ ότι δεν είμαι στους αρτιμελής αθλητές, αλλά σε αυτούς με αναπηρία. Όταν το έκανα όμως άλλαξε η ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ