Δρομείς και περιπατητές τρέχουν την Κυριακή στον Αμίαντο για τη ζωή

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Διοργανώνεται μεθαύριο Κυριακή, η πρώτη φιλανθρωπική αθλητική ημερίδα Ευ-Ζην «Τρέχουμε για τη ζωή», εις μνήμη Θέκλας Αυγουστή, η οποία απεβίωσε πριν από ένα χρόνο στην ηλικία των 54 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η ημερίδα, η οποία διοργανώνεται από το Σωματείο Δρομέων «Ευ-Ζην», το ΤΕΠΑΚ και τον ΠΑΣΥΚΑΦ και στηρίζεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Αμιάντου και τα τοπικά σωματεία, περιλαμβάνει αγώνες 15χλμ και 5χλμ, παιδικό αγώνα 1χλμ, καθώς και συμβολικό περπάτημα στο μονοπάτι μελέτης της φύσης “Λούματα των Αετών” . Η εκκίνηση θα δοθεί από το πολυδύναμο και εκθεσιακό χώρο Αμιάντου, στις 09:30.

Όλα τα έσοδα από τις εγγραφές των αθλητών, θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ .

Οι διοργανωτές, μέσα από αυτή την ημερίδα, θέλουν να στείλουν στο μήνυμα ότι σε τέτοιου είδους αγώνες δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος, αλλά υπάρχουν μόνο νικητές, οι οποίοι τρέχουν για την υγεία και την προσφορά.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!