ΤΩΡΑ είναι η ώρα που ΠΡΕΠΕΙ να παίξει μπάλα

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Μία και μόνο αποστολή έχουν στην Ανόρθωση ενόψει της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Να επιστρέψουν άμεσα στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας επί της Αλκής στο «Αμμόχωστος» και να παρουσιαστουν στο γήπεδο βελτιωμένοι σε σχέση με την εικόνα των προηγούμενων τριών αγωνιστικών.

Μόνο έτσι οι ποδοσφαιριστές του Ρόνι Λέβι μπορούν να δώσουν πειστικές απαντήσεις σε όσους τους ασκούν κριτική, αλλά και ο ίδιος σε όσους τον μέμφονται για τις επιλογές του και το κοουτσάρισμά του.

Σε κάθε άλλη περίπτωση και αν η ομάδα της Αμμοχώστου καταγράψει νέες απώλειες, τότε η κατάσταση σε ό,τι αφορά τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει για τη φετινή περίοδο θα είναι πολύ πιο περίπλοκη και δύσκολη.

Βεβαίως, ο δρόμος μέχρι το τέλος της σεζόν είναι μακρύς και τίποτα δεν κρίνεται από τις πρώτες αγωνιστικές. Από την αρχή είναι όμως που φαίνονται οι δυνατότητες και οι ικανότες μιας ομάδας που θέλει να διακρίνεται και να υπερέχει επί των αντιπάλων της…

Τάσος Θεοδώρου

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!