Οι δηλώσεις του Πάμπλο Ματσίν, προπονητή του Απόλλωνα, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΖ, στο πλαίσιο της 21ης «στροφής».
Αναλυτικά:
«Το σημερινό ματς θα μπορούσα να το περιγράψω πως στο ποδόσφαιρο δεν νικάει πάντα ο καλύτερος. Πέραν από την απογοήτευση του αποτελέσματος πρέπει να αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες κι ακόμα όταν μείναμε με 10 παίκτες ήμασταν συνεχώς στην περιοχή της ΑΕΖ. Μας στοίχησαν τα δύο λάθη που είχαμε κάνει, ένα εκ των οποίων οδήγησε στην αποβολή. Το αποτέλεσμα κρίνει πολλά και η ομάδα έκανε ότι μπορούσε. Η τύχη πάντα παίζει ρόλο και σήμερα ήταν εναντίον μας».
Αν υπάρχουν πιθανότητες για την 6η θέση: «Ναι αλλά χρειάζεται πρώτα απ’ όλα να νικάμε. Υπάρχει βελτίωση στην απόδοσή μας αλλά πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να παλεύουμε για όλες τις πιθανότητες και για τον κόσμο μας. Θέλουμε να τους δείξουμε πως έχουμε τη δυνατότητα να νικάμε οποιαδήποτε ομάδα. Θα κάνω το καλύτερο για να πάρω το μάξιμουμ από τους παίκτες μου. Πρέπει να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι γιατί αμυντικά ήμασταν καλοί».
Αν έχει ζήσει κάτι παρόμοιο στην Ισπανία με τα όσα έγιναν την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΛ: «Όχι, δεν έχω ζήσει κάτι ανάλογο. Δεν είναι καλό ούτε για το άθλημα, ούτε για τη χώρα, ούτε για τους φιλάθλους μας. Πρέπει όλοι μας να είμαστε στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, να έρχονται οικογένειες στο γήπεδο και πρέπει να δεχόμαστε το αποτέλεσμα όποιο και να είναι».
Αν θα προχωρήσει σε 4η μεταγραφή: «Αυτά είναι εσωτερικά ζητήματα. Θέλουμε να έχουμε περισσότερες μεταγραφές στον πάγκο αλλά ο Α’ Κατάλογος είναι γεμάτος. Αν υπάρξει κάτι καλό στην αγορά αυτές τις μέρες που απομένει θα το αξιολογήσουμε».