Τρίτη και… φαρμακερή

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Γιώργος Κωστή ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ για τρίτη φορά με τον Ελλαδίτη προπονητή να καλείται να βρει την φόρμουλα για να μπει η ομάδα της πρωτεύουσας σε ράγες που οδηγούν στην… κανονικότητα.

Τι εννοούμε; Να παρουσιάσει έναν ΑΠΟΕΛ αντάξιο του… μπάτζετ του. Μια ομάδα που να έχει αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι της. Να επιβάλλει τον ρυθμό της και να έχει ρυθμό και διάρκεια.

Αυτή τη φορά η δοκιμασμένη λυση όπως ο  Κωστή αναλαμβάνει ως μόνιμος προπονητής και θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί έχοντας κατά νου την προοπτική τόσο της ομάδας όσο και του ίδιου…

Το… καράβι που λέγεται ΑΠΟΕΛ είναι πολύ μεγάλο και ο Κωστή θέλει να αξιοποιήσει την ευκαιρία ενσωματώνοντας στην ομάδα την δική του φιλοσοφία και της προσέγγισης του όσο αφορά και την ανέλιξη Κύπριων ποδοσφαιριστών.

 

 

 

 

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!