ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: Αυτά αποφασίστηκαν για το Σούπερ Καπ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στα Γραφεία της ΚΟΠ συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα που αφορούν τον αγώνα Super Cup μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ.

Η σύσκεψη έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά στην παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων και των αρχών του Σταδίου.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” στη Λάρνακα και θα αρχίσει στις 19:00.

Τυπικά γηπεδούχος θα είναι η ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τη δυτική κερκίδα και το βόρειο πέταλο. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα και το νότιο πέταλο.

Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίστηκαν στο στα 15 ευρώ (κανονικό εισιτήριο), 10 ευρώ (μαθητικό εισιτήριο) 1 ευρώ (παιδικό εισιτήριο) και 25 ευρώ στα θεωρεία του Σταδίου (vip boxes).

Τα εισιτήρια θα πωλούνται από τις δύο  ομάδες οι οποίες προσεχώς θα ανακοινώσουν λεπτομέρειες για την προπώληση.

Όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη, εισιτήρια θα πωλούνται και την ημέρα του αγώνα πριν από την έναρξη στα ταμεία του σταδίου με την προϋπόθεση ότι όσοι θα προσέλθουν για αγορά εισιτήριου, θα είναι κάτοχοι  κάρτας φιλάθλου. Πριν τον αγώνα, δεν θα λειτουργήσουν συνεργεία στο Στάδιο για έκδοση κάρτας φιλάθλου.

ΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ PARIMATCH ΜΕ CASHOUT, €5 BONUS ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, 100% BONUS ΕΓΓΡΑΦΗΣ, CASHBACK, 100% ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ LIVE, ΔΩΡΑ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!