Το μήνυμα του Γιαννιώτα

Μπορεί ακόμα να χρειάζεται χρόνο για να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό. Άλλωστε στην ΑΕΚ είναι μόλις τρεις εβδομάδες. Όμως ο Γιάννης Γιαννιώτας πήρε ήδη τα πρώτα επίσημα αγωνιστικά λεπτά με την κιτρινόμαυρη φανέλα, στο ματς με τον Πανιώνιο. Και πλέον… φορτσάρει για το Άμστερνταμ και το παιχνίδι με τον Άγιαξ.

Άλλωστε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε αναφορά στην βοήθεια που περιμένει από τον Γιαννιώτα στην «μάχη» της Ολλανδίας. Ο εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε στο instagram της ΠΑΕ, τόσο για το ντεμπούτο του, όσο και για το παιχνίδι με τον Άγιαξ.

“Τα συναισθήματα μου είναι πολύ όμορφα, που έκανα ντεμπούτο μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Και που συνδυάστηκε με μια μεγάλη νίκη. Αυτό που μπορεί να περιμένει ο κόσμος από την ΑΕΚ, είναι αυτό που βλέπει πλέον κάθε Κυριακή. Μια ομάδα που δεν δέχεται με τίποτα να χάνει.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως η ΑΕΚ επιστρέφει στο ChampionsLeague μετά από πολλά χρόνια. Είναι μια γιορτή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάμε αδιάφοροι. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα, έχουμε το κατάλληλο υλικό για το να κάνουμε”.