Θα παίξει ο Λαβόρδε; Τι λέει η Ανόρθωση

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ και την πιθανή παρουσία του Ρικάρδο Λαβόρδε μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Super Sport FM:

Για τον κόσμο και την προπώληση ενόψει ΑΕΛ

«Κατά την σημερινή μέρα τριπλασιάστηκε ο αριθμός, είμαστε στα 150 εισιτήρια και ο αριθμός ανεβαίνει συνεχώς. Ο Κύπριος απαδός και δη ο οπαδός της Ανόρθωσης είναι της τελευταίας στιγμής και θεωρώ ότι αυτός ο αριθμός θα μεγαλώσει. Είναι Δευτέρα το ματς και κάποιοι καθησυχάζονται. Εμείς τους καλούμε να εκμεταλλευτούν την προπώληση για να αποφύγουν τυχόν ταλαιπωρία. Θα έχουμε 8 ταμεία και 2 συνεργεία έκδοσης κάρτας φιλάθλου αλλά αν έρθει όλος ο κόσμος 20 λεπτά πριν την έναρξη θα είναι δύσκολο όσο προετοιμασμένοι και να είμαστε».

Πόσο κόσμο περιμένετε και με βάση τη νέα τάξη πραγμάτων, με την κάρτα φιλάθλου αλλά και για το γεγονός ότι το ματς είναι Δευτέρα;

«Είναι και Δευτέρα, είναι και η κάρτα φιλάθλου, είναι και αρκετός ο κόσμος που δεν αποφάσισε αν θα πάει ακόμα στο ματς. Καλύτερα να περιμένουμε να αρχίσει το παιχνίδι και μετά αν αξιολογήσουμε τα δεδομένα».

Τι γίνεται με τον Λαβόρδε, θα είναι τελικά στην αποστολή;

«Ο ποδοσφαιριστής τόσο χθες όσο και σήμερα ακλούθησε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Το πότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και το πότε θα αγωνιστεί θα το κρίνει η τεχνική ηγεσία. Δεν θα ρισκάρουμε να προκύψει νέος τραυματισμός. Θεωρούμε ότι φέτος διαθέτουμε ποιοτικό ρόστερ που μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλα τα ματς ακόμα και αν προκύπτουν απουσίες. Το πλάνο ο προπονητής το καταρτίζει με αυτούς που είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Λαβόρδε. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά».

Η Ανόρθωση θέλει αυτό το ματς όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους αλλά και για πολλά άλλα πράγματα….

«Έχουμε πολλούς σημαντικούς λόγους για να θέλουμε να νικήσουμε. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδια και μάλιστα ντέρμπι. Θέλουμε να νικήσουμε και να παρουσιαστούμε και βελτιωμένοι σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Αυτό βγαίνει και από τις επιστροφές και από την καλύτερη κατάσταση στην οποία βρίσκονται κάποιοι ποδοσφαιριστές όπως ο Πράνιτς, ο Μπεσάντ, ο Κάτσαρ, ακόμα και ο Βάργκιτς».