Οργανωμένοι Γονείς: Να μείνουν τα παιδιά στο σπίτι – Προσπάθεια για για άρση του αδιεξόδου στην παιδεία

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έκκληση να αφήσουν τα παιδιά στο σπίτι για λόγους ασφαλείας, έκαναν σήμερα οι οργανωμένοι γονείς όλων των βαθμίδων, οι οποίοι θα κάνουν μια μεσολαβητική προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο στην κρίση στην παιδεία.

Οι οργανωμένοι γονείς συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη για να εξετάσουν την όλη κατάσταση όπως έχει δημιουργηθεί μετά και την εξαγγελία των απεργιακών μέτρων από τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Όπως ανέφεραν σε δηλώσεις τους οι οργανωμένοι γονείς, σε μια μεσολαβητική προσπάθεια θα επικοινωνήσουν με τους Προέδρους των συνδικαλιστικών οργανώσεων και θα προσπαθήσουν να συναντηθούν εντός της ημέρας μαζί τους για να δουν αν υπάρχει ο κοινός δρόμος να αρθεί το αδιέξοδο στην κρίση στη δημόσια παιδεία.

Ο Υπουργός Παιδείας, σε δηλώσεις του, είπε ότι θα κρατήσουν χαμηλούς τόνους και πρόσθεσε ότι έχουν ενημερωθεί οι γονείς για τη συμφωνία της 6ης Σεπτεμβρίου.

Σημείωσε ότι οι οργανωμένοι γονείς, όπως τον ενημέρωσαν, θα καταβάλουν μια προσπάθεια «να δούμε πως μπορούμε να βγούμε από το αδιέξοδο».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!