Λευκωσία: Συνελήφθη λήπτης ΕΕΕ για πώληση οικοπέδων που δεν του ανήκαν

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Χειροπέδες σε 59χρονο Κύπριο, εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Interpol για υπόθεση απάτης στην Ελλάδα, πέρασε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος φέρεται να πωλούσε οικόπεδα τα οποία δεν ήταν δικά του και είσπραττε χιλιάδες ευρώ. Ο Κύπριος μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι είναι οικογενειάρχης και λήπτης ΕΕΕ.

Η Αστυνομία κατάφερε να τον συλλάβει μετά από συντονισμένη επιχείρηση και μελέτης των κινήσεων του. Ο 59χρονος συνελήφθη έξω από υποκατάστημα τράπεζας της Λευκωσίας όπου μετέβαινε να κάνει ανάληψη κάθε μήνα, την ίδια ημερομηνία.

Ο καταζητούμενος έχει προσαχθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας προκειμένου να γίνει η διαδικασία έκδοσης του διατάγματος της προσωποκράτησης του.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!