Η αντίδραση ξεχωρίζει τις μεγάλες ομάδες

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Από τη Λάρνακα ξεκινά η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ για το έβδομο διαδοχικό πρωτάθλημα κι αυτό που έχει ενδιαφέρον ενόψει της πρεμιέρας του κόντρα στον Ερμή είναι η αντίδρασή του μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό.

Είναι το πρώτο παιχνίδι μετά το χαστούκι από την Αστάνα και οι φίλοι του αναμένουν με αγωνία πως θα αντιδράσει η ομάδα τους και αν θα δείξει πως εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή για να διορθώσει κάποια από τα κακώς κείμενα.

Η αντίδραση είναι αυτή που ξεχωρίζει τις απλές ομάδες από τις μεγάλες ομάδες και αν μη τι άλλο ο ΑΠΟΕΛ έχει δείξει πως γνωρίζει να διαχειρίζεται τις κρίσεις και τις αποτυχίες. Μένει να φανεί αν θα το πράξει και τώρα.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ γνωρίζει πολύ καλά πως η πίεση θα τον συντροφεύει διαρκώς, αλλά και πως η μοναδική του απάντηση θα μπορεί να έρχεται μόνο μέσα από τα αποτελέσματα. Η επόμενη τριάδα αγώνων με Ερμή, Νέα Σαλαμίνα (εξ’ αναβολής, μεσοβδόμαδα) και Δόξα μέσα σε μία εβδομάδα είναι μία τετράδα όπου το εννιάποντο κρίνεται επιβεβλημένο.

Και γνωρίζει και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, αλλά και οι παίκτες του, πως μόνο με το εννιάποντο θα κερδίσουν ηρεμία για να βελτιωθεί περαιτέρω η ομάδα.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ