Εισιτήρια διαρκείας πετόσφαιρας

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τα εισιτήρια διαρκείας για την πετοσφαιρική της ομάδα.

Αναλυτικά:

“Άνορθωσιάτη , η νέα τάξη πραγμάτων που ζούμε δεν άφησε ανεπηρέαστη και την Πετόσφαιρα . Οι ανάγκες του Πρωταθλητισμού και των ψηλών στόχων που μας προστάζει η ιστορία , επιβάλλει όπως κινηθούμε σε πλήρη επαγγελματικά πρότυπα για να συμβαδίσουμε με τις νέες προκλήσεις.

Σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα επιβιώσης ειδικότερα μετά το 1974 η Ανόρθωση κρατήθηκε ζωντανή αντλώντας δύναμη απο τους πιστούς της οπαδούς οι οποίοι πάντοντε δήλωναν παρών.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές απευθυνόμαστε σε έσας τους αγνούς Αμμοχωστιανούς Ανορθωσιάτες , ευλπιστώντας στην έμπρακτη στήριξη και βοήθεια σας στηρίζοντας την προσπάθεια να ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΜΜΕΝΟ ΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Ανορθωσιάτη αγόρασε εισιτήριο διαρκείας και στήριξε την ομάδα μας .

ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ … ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!