Συνεργασία ΕΑΚ-ΕΣΚ-Πανεπιστήμιο Frederick: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα
EXTRA

Συνεργασία ΕΑΚ-ΕΣΚ-Πανεπιστήμιο Frederick: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Η ΕΑΚ με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τη νέα ακαδημαϊκή συνεργασία της με την ΕΣΚ και το Frederick University of Cyprus.

Η επίσημη ενημέρωση:

Η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου, σε συνεργασία με την Ένωση Συντακτών Κύπρου και το Frederick University προσφέρει στα μέλη της Οργάνωσης τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης εκπαιδευτικού προγράμματος με θέμα: «Εκπαίδευση δημοσιογράφων για την προβληματική ενασχόληση με τον στοιχηματισμό και τα τυχερά παιγνίδια». Το όλο πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου.

Στα πλαίσια του έργου προγραμματίζεται εκπαίδευση 16 δημοσιογράφων μέχρι 35 ετών, για την προβληματική ενασχόληση με τον στοιχηματισμό και τα τυχερά παιγνίδια.

Η εκπαίδευση θα έχει τη μορφή βιωματικής μάθησης, είναι διάρκειας 30 ωρών και αναμένεται να υλοποιηθεί τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2018 με προσανατολισμό την κατανομή παροχής σε πέντε Σάββατα, στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία.

Η εκπαίδευση έχει βασιστεί στις υποδείξεις του Responsible Gambling, Victorian Responsible Gambling Foundation, παρέχεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετικό πιστοποιητικό κατάρτισης.

Παράκληση μας είναι όπως όσα μέλη της ΕΑΚ ενδιαφέρονται για το πιο πάνω πρόγραμμα και πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια που τίθενται από τους διοργανωτές, επικοινωνήσουν απευθείας μέχρι την 1η Νοεμβρίου με την κάτωθι διεύθυνση:

– Υπεύθυνη Διοικητική Λειτουργός προγράμματος Ραφαέλλα Σταύρου.

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο ad.sr@frederick.ac.cy , με παράκληση για κοινοποίηση και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΑΚ: enosi.athlitikografon@gmail.com.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο +357 22431355, ext.44120 (Άντρη Ανδρονίκου)

Related posts