Το πρόγραμμα του τουρνουά «Ευάγγελος Φλωράκης»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Με την «ερυθρόλευκη μάχη» Oλυμπιακός Π. – Νέα Σαλαμίνα και το ντέρμπι «Korantina Homes» Παφιακός – ΑΠΟΕΛ θα αρχίσει το τουρνουά «Ευάγγελος Φλωράκης» την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 στην Κλειστή Αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο.

Ο αγώνας Ολυμπιακού Π. – Ν. Σαλαμίνας θα αρχίσει στις 18:00 και η φιλική «μάχη» ντέρμπι «Korantina Homes» Παφιακός – ΑΠΟΕΛ στις 20:00. Προηγουμένως, στις 16:30 η Εθνική Ενόπλων θα αντιμετωπίσει την εφηβική ομάδα U18 του «Korantina Homes» Παφιακού.

Στις 16:00 προγραμματίστηκε τρισάγιο στο χώρο του μνημείου του στρατηγού Ευάγγελου Φλωράκη στα Κούκλια.
Το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θα κριθεί ο τίτλος του τουρνουά όπου στον τελικό θα αναμετρηθούν οι νικητές των αγώνων Ολυμπιακού Π. – Ν. Σαλαμίνας και «Korantina Homes» Παφιακός – ΑΠΟΕΛ στις 19:30 και ο μικρός τελικός με τους ηττημένους των δυο αγώνων στις 17:30.

Στις 21:30 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και η δεξίωση. Το τουρνουά διοργανώνεται υπό την αιγίδα της ΚΟΠΕ.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!