«Κλειδώνει» για τον Ιούνιο το camp για αναπτυξιακές ηλικίες

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Με στόχο τη γνωριμία και την τριβή με το άθλημα του βόλεϊ η ΚΟΠΕ προγραμματίζει να διοργανώσει πιθανότατα τον ερχόμενο Ιούνιο camp για παιδιά ηλικίας 10 – 14 ετών. Η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΚΟΠΕ σε συνεδρία της την Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2018 συζήτησε το θέμα στην παρουσία του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών ομάδων Πέτρου Πατσιά και του ομοσπονδιακού τεχνικού U16 Γυναικών Κώστα Παναγίδη.

Μετά από συζήτηση εξουσιοδοτήθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ Χρίστος Χρίστου να προχωρήσει τις διαδικασίες ώστε το camp να διεξαχθεί σε ημερομηνίες εντός Ιουνίου του 2019 με πρώτη επιλογή την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Στη συνεδρία «έπεσαν στο τραπέζι» πολλές απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας του camp. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ανάπτυξης δρας Γιάννος Προκοπίου εισηγήθηκε όπως πέραν των προπονήσεων οι μικροί έχουν την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν και σε άλλους τομείς ενώ δεν αποκλείεται η επίσκεψη στο camp διεθνών πετοσφαιριστών/στριων που θα μιλήσουν με τους μικρούς για τις εμπειρίες τους.

Εντός ενός μηνός και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου 2019 η Επιτροπή θα ασχοληθεί εκ νέου με το camp, ενώ η επόμενη συνεδρία της Επ. Ανάπτυξης ορίστηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2018.

Λεζ. Η ΚΟΠΕ «τρέχει» το camp για αναπτυξιακές ηλικίες.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!