«Κλειδώνει» για τον Ιούνιο το camp για αναπτυξιακές ηλικίες

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Με στόχο τη γνωριμία και την τριβή με το άθλημα του βόλεϊ η ΚΟΠΕ προγραμματίζει να διοργανώσει πιθανότατα τον ερχόμενο Ιούνιο camp για παιδιά ηλικίας 10 – 14 ετών. Η Επιτροπή Ανάπτυξης της ΚΟΠΕ σε συνεδρία της την Πέμπτη 06 Σεπτεμβρίου 2018 συζήτησε το θέμα στην παρουσία του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών ομάδων Πέτρου Πατσιά και του ομοσπονδιακού τεχνικού U16 Γυναικών Κώστα Παναγίδη.

Μετά από συζήτηση εξουσιοδοτήθηκε το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ Χρίστος Χρίστου να προχωρήσει τις διαδικασίες ώστε το camp να διεξαχθεί σε ημερομηνίες εντός Ιουνίου του 2019 με πρώτη επιλογή την ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου. Στη συνεδρία «έπεσαν στο τραπέζι» πολλές απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας του camp. Ο επικεφαλής της Επιτροπής Ανάπτυξης δρας Γιάννος Προκοπίου εισηγήθηκε όπως πέραν των προπονήσεων οι μικροί έχουν την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν και σε άλλους τομείς ενώ δεν αποκλείεται η επίσκεψη στο camp διεθνών πετοσφαιριστών/στριων που θα μιλήσουν με τους μικρούς για τις εμπειρίες τους.

Εντός ενός μηνός και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου 2019 η Επιτροπή θα ασχοληθεί εκ νέου με το camp, ενώ η επόμενη συνεδρία της Επ. Ανάπτυξης ορίστηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2018.

Λεζ. Η ΚΟΠΕ «τρέχει» το camp για αναπτυξιακές ηλικίες.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ