Απίστευτο: Με την ομάδα Futsal η Δανία στο Nations League!

Νεότερη εξέλιξη στο τρομερό θέμα που έχει προκύψει με την εθνική ομάδα της Δανίας, αφορά την φημολογούμενη απόφαση της Ομοσπονδίας της χώρας να «κατεβάσει» την ομάδα futsal για τα προσεχή ματς με Σλοβακία και Ουαλία!

Δεδομένου του προβλήματος με τη μεγάλη διαμάχη αναφορικά με τους όρους των συμβολαίων και την άρνηση των διεθνών ποδοσφαιριστών να συμμετέχουν στο φιλικό με τους Σλοβάκους και το πρώτο ματς του Nations League απέναντι στην Ουαλία, η DBU αναζητούσε εναγωνίως τρόπο να διεξαχθούν κανονικά τα δύο προσεχή παιχνίδια.

Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθούν με δική τους υπαιτιότητα, υπάρχει κίνδυνος αποκλεισμού από τα τελικά του Euro 2020.

Αν και αρχικά το πιο λογικό σενάριο ήταν αυτό της κλήσης Δανών ποδοσφαιριστών από την Superliga και τη δεύτερη κατηγορία του ποδοσφαίρου της χώρας, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παίξει τελικά το τμήμα… futsal!

Η εφημερίδα Ekstra Bladet είναι αυτή που φέρνει στην επιφάνεια το θέμα της πιθανής συμμετοχής του τμήματος Futsal στις προσεχείς αναμετρήσεις των Δανών…