Γιαννιώτας: «Είχα αφίσα του Ντέμη»

Στην ΑΕΚ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Μία μεταγραφή που είναι βέβαιο πως θα χαροποίησε την οικογένειά του, αφού, όπως είχα αποκαλύψει το 2012 σε συνέντευξη στην “Goal News”, o πατέρας του είναι… τρελός ΑΕΚτζής, ενώ ο ίδιος είχε αφίσα του Ντέμη Νικολαΐδη στο δωμάτιό του.

“Ναι, δεν έχω λόγο να μην το παραδεχτώ… Στο δωμάτιό μου έχω δύο αφίσες κρεμασμένες. Μία με τον Κόκε μπροστά σε μία θύρα του γηπέδου, όπου γίνεται χαμός από πανηγυρισμούς, και μία του Ντέμη Νικολαΐδη. Τον λάτρευα ως παίκτη”.

Για το γεγονός πως προέρχεται από οικογένεια ΑΕΚτζήδων: “Ο πατέρας μου είναι τρελός ΑΕΚτζής. Άρρωστος. Δύο όνειρα έχει: να με δει με τη φανέλα του Αρη και τώρα να με δει να φοράω τη φανέλα της ΑΕΚ. Το καλοκαίρι μου είπε: ‘Εγώ θέλω να σε δω εκεί. Αλλά αποφασίζεις μόνος σου. Να αποφασίσεις αυτό που θα σε κάνει να νιώθεις όμορφα”. Του είπα ότι στον Αρη είμαι καλά, αισθάνομαι όμορφα και θέλω να συνεχίσω εκεί. Το σεβάστηκε και μου έδωσε να καταλάβω ότι έκανα το σωστό. Θυμάμαι πέρυσι, όταν ξεκίνησα να παίζω, έβγαζα την μπάλα μόνος μου έξω από το άγχος. Κι όμως, ο κόσμος με χειροκροτούσε και με στήριζε. Με αγκάλιασε. Πώς μπορώ να το ξεχάσω;”.