Εισιτήρια με Ανόρθωση

Aνακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους της σχετικά με τη διάθεση και τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος απέναντι στην Ανόρθωση εξέδωσε η ΠΑΦΟΣ FC…

Αναλυτικά:
Η εταιρεία ΠΑΦΟΣ FC LTD ανακοινώνει την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος CYTA, ΠΑΦΟΣ FC – ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ που είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 1/09/2018 και ώρα 20:00 στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται αύριο Πέμπτη 30/09 καθώς και την Παρασκευή 31/09 από τις 9.00 έως και τις 18:00 , στα νέα γραφεία της PAFOS FC, Λόρδου Βύρωνος 2, όπου και συνεχίζεται και η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας.

Για τους φίλους της ομάδας μας εισιτήρια θα προπωλούνται και στα εκδοτήρια της Αίθουσας ‘’Αφροδίτη’’ πριν την έναρξη του αγώνα όπου θα γίνεται και η έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ από τις 9:00 έως τις 20:00. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 18.00.

Οι φίλοι της Ανόρθωσης θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τις 17:00 στα εκδοτήρια του Σταδίου τα οποία βρίσκονται στην πλευρά της κερκίδας των γηπεδούχων (Δυτική).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.
Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ!

Όλοι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.
Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης την Ανατολική.

Όλοι ραντεβού στο γήπεδο γιατί… #ΠάφοςΕίσαι !

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.
————-
PAFOS FC vs ANORTHOSIS FAMAGUSTA – IMPORTANT INFORMATION

Tickets for the match will be on pre-sale on Thursday and Friday at our Team’s offices (2 Lordos Vyronos Str.) from 9 am to 6 pm. you can also purchase tickets from ”Aphorodite” Court next to the Stadium on Saturday from 9 am to 8 pm.
At the same place you can issue your Fan’s ID.
Tickets cost: €15 Adults, €10 Students and Free for children under 12.

Pafos supporters will enter the West Stands of the Stadium, while Anorthosis supporters the East stands.

Season Cards holders will be entering through the central main entrance.

YOU CAN PURCHASE YOUR TICKET ONLY IF YOU PRESENT YOUR FAN’S ID!

Let’s all support our beloved team because… #YouArePafos !