Πολύ υψηλό εμπόδιο οι Τσέχες για Ντάρια/Βαλέρια

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Μόλις 24 λεπτά άντεξαν οι Ντάρια Γκουσάροβα και Βαλέρια Σιακίδου –Παπακυριακού απέναντι στις εντυπωσιακές Τσέχες Τζούλι Χονζοβίκοβα και Λούσι Σούλκοβα αφού έχασαν με 2-0 σετ και στον αυριανό αγώνα με τις Ουγγαρέζες Ζόφια Ρεϊφελί και Ζίτα Ντιβένι στις 14:10 το μεσημέρι θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν την πρόκριση.

Οι Τσέχες ήταν πολύ καλές πιστοποιώντας γιατί είναι το νούμερο 1 του ταμπλό και καθάρισαν τα δυο σετ με 21-11 και 21-13. Ο αυριανός αγώνας των Ντάρια και Βαλέρια για τον Α’ Όμιλο με την ομάδα της Ουγγαρίας είναι πολύ κρίσιμος, αφού οι Ουγγαρέζες έχασαν την Πέμπτη το απόγευμα από τις Σλοβένες Καταρίνα Μπούλτς και Νίνα Ζντέζαρ με 2-0 σετ (21-13,21-16).

Λεζ. Φάση από τον αγώνα Τσεχίας – Ουγγαρίας. Οι Τσέχες κέρδισαν και τις Ντάρια Γκουσάροβα/Βαλέρια Σιακίδου- Παπακυριακού

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!