Αλήθειες και ψέματα για τον Λαβόρδε…

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Θέμα συζήτησης για τους Ανορθωσιάτες το θέμα με την αδυναμία του Κολομβιανού να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ψάξαμε την περίπτωση του Λαβόρδε και μάθαμε τα εξής. Ο ποδοσφαιριστής είπε στο Ρόνι Λέβι πως μπορούσε να αγωνιστεί στο φιλικο με τον Ερμή που βασικά ήταν η αιτία να επιδεινωθεί η κατάσταση του.

Δεν τον χρησιμοποίησε επομένως μόνος του ο Ισραηλινός κόουτς. Όταν ο Λαβόρδε ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας μπήκε στο γήπεδο για προπόνηση αλλά εκεί ένιωσε νέες ενοχλήσεις που είναι η αιτία να καθυστερήσει η επάνοδος του στην ομάδα.

Ο χρόνος επανόδου δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια. Απλά θεωρείται αδύνατον να γυρίσει πιο σύντομα από το πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου.

Εννοείται να γυρίσει 100% έτοιμος αφού μόνο έτσι θα τον χρησιμοποιήσει ο Λέβι. Ξέρει ο προπονητής της Ανόρθωσης ότι αν γίνει λάθος χειρισμός θα χάσει για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τον παίκτη και αυτό αποκλείει οποιοδήποτε νέο ρίσκο.

Άρα λοιπόν, ο Λαβόρδε θα επιστρέψει όταν πρέπει και όχι κάτω από την πίεση ή άλλης εξωαγωνιστικής παράμετρου.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!