Αλήθειες και ψέματα για τον Λαβόρδε…

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Θέμα συζήτησης για τους Ανορθωσιάτες το θέμα με την αδυναμία του Κολομβιανού να είναι έτοιμος με την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ψάξαμε την περίπτωση του Λαβόρδε και μάθαμε τα εξής. Ο ποδοσφαιριστής είπε στο Ρόνι Λέβι πως μπορούσε να αγωνιστεί στο φιλικο με τον Ερμή που βασικά ήταν η αιτία να επιδεινωθεί η κατάσταση του.

Δεν τον χρησιμοποίησε επομένως μόνος του ο Ισραηλινός κόουτς. Όταν ο Λαβόρδε ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας μπήκε στο γήπεδο για προπόνηση αλλά εκεί ένιωσε νέες ενοχλήσεις που είναι η αιτία να καθυστερήσει η επάνοδος του στην ομάδα.

Ο χρόνος επανόδου δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια. Απλά θεωρείται αδύνατον να γυρίσει πιο σύντομα από το πρώτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου.

Εννοείται να γυρίσει 100% έτοιμος αφού μόνο έτσι θα τον χρησιμοποιήσει ο Λέβι. Ξέρει ο προπονητής της Ανόρθωσης ότι αν γίνει λάθος χειρισμός θα χάσει για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τον παίκτη και αυτό αποκλείει οποιοδήποτε νέο ρίσκο.

Άρα λοιπόν, ο Λαβόρδε θα επιστρέψει όταν πρέπει και όχι κάτω από την πίεση ή άλλης εξωαγωνιστικής παράμετρου.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ