Τα… τρία σενάρια για την επίθεση

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Ο Ρέζα κινδυνεύει με φυλάκιση αν παίξει στον επαναληπτικό με την Χάποελ Μπερ Σεβά, ο Ντελατόρε είναι τιμωρημένος, άρα το επιθετικό πρόβλημα είναι ιδιαίτερα μεγάλο στο ΑΠΟΕΛ ενόψει και της ρεβάνς. Την δεδομένη στιγμή οποιαδήποτε συζήτηση για το γιατί και το πώς έφτασαν οι πρωταθλητές σε αυτό το σημείο είναι απλά για κατανάλωση.

Καλύτερα οι συζητήσεις να στραφούν στο ποιοι μπορούν να καλύψουν την θέση και αυτό είναι και το μοναδικό πράγμα που στριφογυρίζει και στο μυαλό του Μπαλταζάρ από την περασμένη Πέμπτη το βράδυ.

Ο Πορτογάλος ξέρει ποιοι μπορούν να αγωνιστούν στην επίθεση, αλλά η επιλογή θα γίνει με βάση τα χαρακτηριστικά της Χάποελ την οποία γνωρίζει πλέον από πρώτο χέρι και όχι μόνο από κατασκοπεία αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο θα θελήσει να παίξει.Οι επιλογές είναι τρεις, άλλες με περισσότερες και άλλες με λιγότερες πιθανότητες.

Επικρατέστερο σενάριο είναι να δούμε τον Τόμας Ντε Βινσέντι στην κορυφή, ακολουθεί το σενάριο με τον Σάλαι (αυτός αγωνίστηκε στο Ισραήλ από την κόκκινη του Ντελατόρε και μετά), ενώ μπορεί στην εσχάτη να δώσει λύση και ο Γιώργος Εφραίμ. Τον Αλωνεύτη δεν τον βάζουμε στα σενάρια, όχι γιατί δεν μπορεί αλλά γιατί έχασε αρκετό έδαφος.

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ