Το ιδανικότερο σενάριο και η βαριά της φανέλα

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Μια επιτυχία στις εγχώριες διοργανώσεις μέσα στο 2018-19 θα είναι ό,τι καλύτερο για την Ανόρθωση.

Πρόκειται για τον ιστορικότερο σύλλογο (σ.σ ιδρύθηκε το 1911) που διαθέτει ποδοσφαιρική ομάδα στην Α’ Κατηγορία της Κύπρου και το «διαζύγιο» που έχει πάρει την τελευταία δεκαετία από τις διακρίσεις και τους τίτλους δεν είναι ό,τι πιο όμορφο έχει να παραθέσει.

Η δε φανέλα της με τις προπολεμικές και μεταπολεμικές επιτυχίες που κουβαλά σε εθνικό, κοινωνικό, αθλητικό και ποδοσφαιρικό επίπεδο έχει τόσο βαριά αξία που δεν δικαιολογεί πρόωρους αποκλεισμούς και άτιτλες πορείες.

Από την άλλη αυτό το βάρος και αυτή η αξία μπορούν να μετατραπούν σε ώθηση, κίνητρο, βοήθεια και γιατρικό σε κάθε αγώνα στο νέο πρωτάθλημα και ως «ντομπάρισμα» σε κάθε δυσκολία και πρόκληση.

Θα πει κάποιος πως είμαστε ρομαντικοί όταν τα αναφέρνουμε αυτά, ναι αλλά χωρίς ρομαντισμό και ανθρωπιά ο αθλητισμός από μόνος του δεν μπορεί να ζήσει, ούτε να μεγαλουργήσει.

Η Ανόρθωση όμως μπορεί. Με φάρο αυτά τα στοιχεία μπορεί να πετύχει το ιδανικότερο για την ίδια σενάριο. Ένα σενάριο που θα την φέρει ξανά είτε πρωταθλήτρια, είτε κυπελλούχο, είτε νταμπλούχο συμπληρώνοντας 108 χρόνια ζωής…

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ