O Σάββας Πουρσαϊτίδης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στην πρεμιέρα κόντρα στην Καρμιώτισσα, όπως δήλωσε στην Cablenet.
Αναλυτικά:
«Πολύ σημαντικό να ξεκινάς με νίκη. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε το τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και όνειρα. Είμαι περήφανος και ευχαριστημένος από τα παιδιά αλλά θεωρώ πως έχουμε πολλά να βελτιώσουμε. Το αδύνατο μας σημείο είναι οι στημένες φάσεις. Ο κόσμος ήταν απίστευτος και τον ευχαριστούμε. Είχαμε πολλά χρόνια να ακούσουμε αυτό τον παλμό. Τους αφιερώνουμε τη νίκη». 

Στη διάσκεψη τύπου είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά είχαμε τον έλεγχο αλλά για μια ακόμα μια φορά δεχθήκαμε γκολ από στατική φάση και αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μετά πετύχαμε ένα πολύ όμορφο γκολ και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Πραγματικά σήμερα ήταν ένα καμίνι το γήπεδο. Το μεγαλύτερο κέδρος ήταν αυτός ο κόσμος. Είμαι χαρούμενος που έχω αυτό τον κόσμο και δίνει δύναμη στους παίκτες μας. Ελπίζω να είναι εδώ και τη Δευτέρα».
Για το ότι είναι νέα ομάδα και για τους τραυματισμούς: «Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί που τραυματίστηκαν θα ήταν οι βασικοί μας. Θεωρώ όμως ότι τα πήγαν πολύ καλά αυτοί που αγωνίστηκαν».