Θα υπάρχουν «όροι» για όλους

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

 

Το «μέτρο» ότι όσες ομάδες δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους θα χάνουν χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, αναμένεται να… επεκταθεί.

Ο Γιώργος Βασιλειάδηςείχε εξ’ αρχής θέσει ως προϋπόθεση για να εμπλακεί η ΕΡΤ στα τηλεοπτικά  δρώμενα της Σούπερ Λιγκ, οι ομάδες να είναι «οκ» στις υποχρεώσεις τους, απέναντι τόσο σε φυσικά πρόσωπα όσο και σε εκείνα του δημοσίου ή νομικά. Σε περίπτωση που δεν συνέβαινε αυτό, τα χρήματα του τηλεοπτικού συμβολαίου θα πήγαιναν αυτόματα σε οφειλές, ενώ θα υπήρχαν και οικονομικά «πέναλτι».
Τους παραπάνω όρους αποδέχθηκαν οι «7» ομάδες που συμφώνησαν πρόσφατα με τη Δημόσια Τηλεόραση και μάλιστα υπήρχε πρόβλεψη ώστε να υπάρχουν και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος, αφού θα υπάρχει κοινό συμβόλαιό τους.  Οι τελευταίες πληροφορίες από κύκλους του Υπουργείου αναφέρουν πως κάτι ανάλογο θα συμβεί από τη σεζόν 2019/20 και για όσες δεν συνεχίσουν στη NOVA, οπότε το μέτρο θα… επεκταθεί και είναι πολύ πιθανό να τις «πιάσει» όλες.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Bonus+ που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!