Πίεση, δίψα και στο βάθος… ένας τίτλος

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Όσο πλησιάζει η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, τόσο πιο πολύ αυξάνεται η πίεση στην Ανόρθωση.

Μιλούμε, βεβαίως, για την πίεση με την θετική έννοια, καθώς η ομάδα της Αμμοχώστου για την σεζόν 2018-19 έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους και μετά από μια δεκαετία αγωνιστικής ξηρασίας θέλει να την τερματίσει πανηγυρίζοντας ξανά ένα τίτλο.

Αυτή η πίεση αναμένεται ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά για τον Ρόνι Λέβι και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι γνωρίζουν κυρίως μετά τον αποκλεισμό από την ΚΦ Λάτσι στα προκριματικά του Europa League, ότι κάθε λάθος κοστίζει ακριβά και πλέον τα περιθώρια για την διάπραξη τους στενεύουν.

Η ίδια αντίληψη κυριαρχεί και στις τάξεις του κόσμου της ομάδας, ο οποίος έχει κουραστεί τα τελευταία χρόνια να βλέπει μια ομάδα να ξεκινά με τις καλύτερες προσδοκίες, φιλοδοξίες και περγαμηνές και στο τέλος της σεζόν να μένει άτιτλη.

Απομένουν, λοιπόν, άλλες δύο εβδομάδες για την «Κυρία», προκειμένου να ετοιμαστεί κατάλληλα για μια νέα αρχή στις εγχώριες διοργανώσεις. Χρόνος αρκετός για να γίνουν όλα τα απαραίτητα…

Τάσος Θεοδώρου

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ