Η υπέρβαση με τον επιθετικό και η στήριξη του κόσμου

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Η ΕΝΠ μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων με τον Αντρέ Πάους να εστιάζει στο κομμάτι της ομοιογένειας.

Μια νέα ομάδα με πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ έχει ανάγκη χρόνο για να δέσει και ο Ολλανδός τεχνικός εργάζεται με τους παίκτες του, ούτως ώστε μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα του Παραλιμνίου να είναι έτοιμη.

Στα επόμενα φιλικά με ΘΟΙ και Ονήσιλο ο Αντρέ Πάους θα εξάγει πιο ασφαλή συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας και θα δουλέψει στην συνέχεια περισσότερο στις αδυναμίες που αναδεικνύονται μέσα από τους φιλικούς αγώνες.

Στον τομέα της ενίσχυσης οι Βυσσινί κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού κορυφής κι ενός εξτρέμ για να γεμίσει το ρόστερ. Όσο αφορά την περίπτωση του κεντρικού επιθετικού η διοίκηση της ΕΝΠ θα κάνει την δική της υπέρβαση καθώς ουσιαστικά έχει καλύψει το μπάτζετ που έχει υπολογιστεί για την μεταγραφική περίοδο.

Σε αυτό το κομμάτι καλούνται να βοηθήσουν οι φίλοι της ΕΝΠ που μετά την επιστροφή της ομάδας στην Α’ κατηγορία θέλουν να την δουν να διαπρέπει σε μια κατηγορία όπου ανήκει. Οι διοικούντες τον σύλλογο έκαναν προσεκτικές κινήσεις και ο κόσμος καλείται να δείξει εμπιστοσύνη στην νέα προσπάθεια που γίνεται, ούτως ώστε αφενός να μην ξαναζήσει στιγμές του πρόσφατου παρελθόντος και αφετέρου η ομάδα του Παραλμνίου να καθιερωθεί… όπως παλιά στην κατηγορία των μεγάλων ομάδων ως μια υπολογίσιμη δύναμη.

 

 

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ