«Δεν θυμάμαι ποτέ τέτοια εμφάνιση, ίσως να είναι άδικο το αποτέλεσμα»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Δείτε τι δήλωσε στους απεσταλμένους των Κυπριακών ΜΜΕ στην Αυστρία, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, εμφανώς ικανοποιημένος αλλά και στρεσαρισμένος από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της ομάδας του με 0-2 επί της Στουρμ Γκρατς.
Αναλυτικά:

«Τα τελευταία χρόνια δεν θυμάμαι τέτοια εμφάνιση σε εκτός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι και ίσως στο τέλος της ημέρας, να είναι και ένα αποτέλεσμα άδικο για την ομάδα μας, ξέχωρα από την απόφαση που λήφθηκε σε εκείνο το σημείο με τη διακοπή του παιχνιδιού.

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές, αλλά τελείωσε μόνο το πρώτο κομμάτι, το πρώτο μέρος, όπως είπε πάρα πολύ σωστά και ο προπονητής μας.

Έχουμε ακόμη ένα 90λεπτο στην Κύπρο και θα πρέπει να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς. Θα πρέπει και στην Κύπρο να δείξουμε το ίδιο πρόσωπο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ηρωικούς οπαδούς μας που ήρθαν στην Αυστρία μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί τους ακούγαμε και τους νιώθαμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έκαναν και αυτοί τη δική τους τεράστια προσπάθεια.

Το κάλεσμα πάει για όλους τους υπόλοιπους φιλάθλους μας για τον επαναληπτικό της άλλης Πέμπτης. Θα πρέπει να κάνουμε τη γνωστή ζεστή ατμόσφαιρα στο ΑΕΚ Αρένα και να σπρώξουμε την ομάδα μας.

Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνω εκ μέρους όλης της ομάδας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, να δημιουργήσουμε τη γνωστή εκρηκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούμε πάντοτε στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια μας για να μπορέσουμε να σφραγίσουμε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχει τελειώσει κάτι, έχει ακόμη ένα 90λεπτο και θα πρέπει να έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας για να τα καταφέρουμε.

Θα πάμε στην Κύπρο και θα δούμε την κατάσταση του Θωμά Ιωάννου και των υπολοίπων που είτε έμειναν πίσω, είτε ταλαιπωρήθηκαν στο αποψινό παιχνίδι».

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ