Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τη χρήση των cookie μας.

Νταμπίζας: «Κάποια πράγματα δεν βοήθησαν την Ομόνοια…»
Α' Κατηγορία

Νταμπίζας: «Κάποια πράγματα δεν βοήθησαν την Ομόνοια…»

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και πρώην της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας, μίλησε για το χθεσινό φιλικό στο ΓΣΠ και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Super Sport FM 104.0:

Για το χθεσινό φιλικό:
«Υπήρχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα και αρκετός κόσμος. Νομίζω ότι ήταν ένα καλό τεστ και για τις δυο ομάδες, χωρίς ιδιαίτερα να είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι».

Για τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν και τον προπονητή:
«Θα συνεχίσουμε και θα αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Έχουμε να υπηρετήσουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Έχουμε να διαχειριστούμε μια νέα ομάδα. Η επιλογή του προπονητή γίνεται ανάλογα και με το πρότζεκτ που θέλεις να κάνεις και έπαιξε μεγάλο ρόλο η εμπειρία και η δουλειά του Γιώργου Δώνη».

Για τα οικονομικά δεδομένα στον Παναθηναϊκό:
«Τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως εμείς είμαστε εδώ για να ισορροπήσουμε τα δεδομένα. Δεν μπορείς να γίνεις από τη μια στιγμή στην άλλη ανταγωνιστικός, χρειάζεσαι δουλειά».

Για την αλλαγή στην Ομόνοια:
«Σίγουρα το μεγαλύτερο ζήτημα είναι στην αλλαγή του τρόπου λειτουργίας. Από δω και πέρα πρέπει να μπορέσει να διδαχθεί ο κόσμος. Πρέπει να το δει πιο ρεαλιστικά. Θέλει χρόνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Υπάρχουν ομάδες στην Κύπρο που δεν μπορεί να παίξει μπάλα η ιστορία που έχουν, ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την ομάδα. Η Ομόνοια δεν μπορούσε να διαχειριστεί την αποτυχία, αυτό ήταν το μεγάλος της πρόβλημα. Πιθανό να έβγαιναν κάποιοι χαρακτηρισμοί που δε βοήθησαν την Ομόνοια».

Για το ότι λέχθηκε πως η Ομόνοια τότε ήταν η χειρότερη όλων των εποχών:
«Όταν βάζεις στόχους και τελειώνει το πρωτάθλημα με 51 βαθμούς, ένα περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά, πως μπορεί η ομάδα να είναι η χειρότερη όλων των εποχών. Η Ομόνοια τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όταν αρχίσαμε, είχαμε πει να βάλουμε τις βάσεις για να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Αυτό δε γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Ομόνοια έχει μεγάλη ευκαιρία να αποφύγει τα λάθη τους παρελθόντως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ