Έτοιμος να επιστρέψει ο Αλβμπόγκε – «Φέτος η χρονιά θα είναι καλύτερη»

Stoiximan: Παίξε με 100€ bonus, Αγώνες με 0% γκανιότα καθημερινα, Πριμ στο παρολί, Κορυφαίες αναμετρήσεις σε live streaming

Δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του παραχώρησε ο 35χρονος Σουηδός τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Τζον Αλβμπόγκε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην fotbollskanalen.se:

“Πιστεύω ότι η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Οι γιατροί στο Carlanders Hospital στο Γκέτεμποργκ, έκαναν καλή δουλειά. Έκανα δύο επεμβάσεις αντί για μία, αλλά πραγματικά προσαρμόστηκα στην προσπάθεια για αποθεραπεία και επέστρεψα νωρίτερα απ’ ότι ανέμενα. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και πάλι και προσπαθώ να κρατηθώ σε φόρμα, αν και την αποκτάς μετά από παιχνίδια”.

“Παλεύω εδώ, έστω κι αν υπήρξαν μεγάλες αλλαγές στο σύλλογο, με νέο πρόεδρο, νέο τεχνικό διευθυντή και προπονητή, την ίδια ώρα που τα 2/3 της ομάδας έχουν αλλάξει. Θα δούμε τι θα γίνει. Για την ώρα προπονούμαι”.

“Τώρα είμαι στην πανέμορφη Κύπρο και η οικογένειά μου το απολαμβάνει. Η ζωή εδώ είναι καταπληκτική. Θα δούμε τι θα γίνει μετά τον επόμενο Μάη το νέο χρόνο. Είμαι πραγματικά εμπνευσμένος με το να είμαι μέλος μίας ποδοσφαιρικής ομάδας και να συμμετέχω όσο μπορώ. Το νιώθω αυτό εδώ και έχω μεγάλο κίνητρο. Είμαι πεπεισμένος ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μου”.

Το δημοσίευμα:

BET ON ALFA: Παίξε online και πάρε Bonus 100% με την πρώτη κατάθεση μέχρι 100 Ευρώ